Ворог кидає у бій усі сили: Сирський розповів про ситуацію на Покровському напрямку.

Ситуація на Покровському напрямку
Ситуація на Покровському напрямку

Ситуація на Покровському напрямку

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив про нелегку ситуацію на Покровському напрямку, де продовжуються жорстокі бої. Найбільші сутички відбуваються на сході Гродівки, на кордоні Кам'яного та Красного ярів, у Новогродівці та поблизу Михайлівки біля Селідово.

Сирський зазначив, що противник кидає до бою всі свої сили у спробі прорвати українську оборону. Але українські військові демонструють надзвичайну мужність та героїзм, опираючись переважаючим силам противника.

«Головне завдання зараз - перекріпити оборону на найскладніших ділянках фронту та забезпечити бригади достатньою кількістю боєприпасів і матеріально-технічних засобів», - підкреслив Сирський.

Похвали для бійців

Головнокомандувач особливо відзначив бійців 25-ї окремої повітряно-десантної бригади, які завдають ворогу значних втрат, а також військовослужбовців 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша та 150-ї окремої механізованої бригади.

За словами Сирського, основною метою зараз є посилення оборони на найскладніших ділянках фронту та забезпечення бригад достатньою кількістю боєприпасів і матеріально-технічних засобів. Протягом останніх днів саме цим питанням він присвятив свою роботу на передовій.

Ситуація на фронті

Нагадаємо, Зеленський провів дві важливі наради щодо ситуації на фронті.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua