Ворог використовує у штурмових підрозділах курсантів і строковиків - військовий.

Військове зображення штурмової підрозділи
Військове зображення штурмової підрозділи

За словами речника української добровольчої армії "Південь" Сергія Братчука, в російських штурмових групах використовують курсантів вищих військових навчальних закладів і строковиків, які переводять на контракт. Курсанти військових навчальних закладів використовуються як командири піхотних підрозділів і штурмових груп.

За словами Братчука, багатьох строковиків намагаються перевести на контракт, обіцяючи великі гроші. Вони показали свої навички протягом декількох місяців, і їх відправляють до штурмових груп, які діють по всій фронтовій лінії.

Це свідчить про те, що Російська Федерація має різні способи поповнювати свої сили, але також свідчить про те, що ресурси країни-агресора не є нескінченними. Одночасно, Кремль побоюється загальної мобілізації.

"Наші спостереження показують, що цей ресурс, передусім, людський, дійсно вичерпується. Резерви озброєнь ворога вичерпуються, він кидає все на фронт. Є, можливо, засоби ППО для охорони Кримського [Керченського] мосту, але це не допоможе. Ситуація в глибині РФ показує, що засобів ППО там не вистачає", - додав Братчук.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua