Загарбники на окупованих територіях змінюють тарифи на проїзд в громадському транспорті .

Забравники переглядають тарифи на громадський транспорт
Забравники переглядають тарифи на громадський транспорт

На тимчасово окупованих територіях України планується підвищення цін на проїзд у громадському транспорті з метою покращення якості перевезень. Це рішення викликало обурення серед місцевого населення, яке вже страждає від наслідків окупації. Про це повідомляє Центр національного спротиву (ЦНС).

Мешканці окупованих районів Донецької та Луганської областей стикаються з безліччю проблем у громадському транспорті: несправні автобуси, обмежений графік роботи та тривалі очікування на маршрутки. Ціни на проїзд також дуже високі, починаючи від 20 російських рублів за поїздку.

Місцеві мешканці скаржаться на труднощі з поверненням додому після роботи, оскільки таксі є недоступним фінансово для всіх.

У той же час, окупаційна адміністрація планує підвищити ціни на проїзд для покращення якості перевезень. Вони проводять опитування серед мешканців, щоб дізнатися, чи готові вони платити більше за якісне обслуговування.

«Втім, підвищення вартості проїзду ніяк не вплине на якість громадського транспорту. Брак водіїв через масову мобілізацію до армії окупанта та старі автобуси не зникнуть», - заявили в ЦНС.

Варто зазначити, що сотні українців на окупованих територіях не тільки залишаються вірними своїй країні та чекають на визволення, але й співпрацюють з Силами оборони, сприяючи його прискоренню. Про це розповів офіцер Головного управління розвідки Міноборони України з позивним Ольстер ​​в інтерв'ю Дженні Клочко.

Нагадаємо, раніше полонений 18-річний окупант на ім'я Савелій розповів про те, як потрапив на війну. В інтерв'ю журналісту Дмитру Апостолу він поділився історією своєї родини, в якій крім нього виростає ще 10 братів і сестер.

Також відомо, що російське командування видало своїм солдатам інструкції, в яких здача в полон розглядається як «зрада Росії» та «зрада присяги». Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua