Загинула дитина: росіяни вдарили КАБами по центру Харкова.

Харків у скорботі: загинула дитина
Харків у скорботі: загинула дитина

Харків обстрілюють керованими авіабомбами

Сьогодні, 30 серпня, Харків став мішенню російських загарбників, які обстрілюють його керованими авіабомбами. Про це повідомив мер міста Ігор Терехов.

У повідомленні мера йдеться: "Харків під ударом ворожих КАБів. Будьте обережні!"

ЗМІ повідомили про серію вибухів, що сталися в місті.

Пізніше мер міста повідомив, що один з ударів припав на центральну частину Харкова, зруйнувавши цивільну інфраструктуру. Інформація про постраждалих та руйнування ще уточнюється.

За попередніми даними, в Індустріальному районі постраждав 12-поверховий житловий будинок. Там виникла пожежа і часткове руйнування. Інформація про потерпілих у цьому районі ще уточнюється. Також, є попередня інформація про удар у Немишлянському районі. У центрі, здається, обійшлося без жертв, проте місце потрапляння авіабомби перевіряється", - повідомив Терехов.

Також мер міста повідомив, що унаслідок атаки загинула дитина. "Окупанти в Немишлянському районі вбили дитину прямо на дитячому майданчику. Дівчинку. Ще щонайменше троє людей у цьому районі були поранені. В Індустріальному районі вже двоє загиблих внаслідок пожежі в багатоповерховому будинку", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Харків став першим містом в Україні, яке повністю реорганізує систему тепло-, водо- та енергопостачання, щоб стати енергонезалежним від російських обстрілів.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua