Залізницю на Полтавщині пошкоджено обстрілами, деякі потяги суттєво затримуються.

Пошкоджена залізниця на Полтавщині
Пошкоджена залізниця на Полтавщині

Уночі на території Полтавської області завдано значні пошкодження залізничній інфраструктурі через обстріл. На деяких поїздах Харківського напрямку виникли затримки у зв'язку з цим. Про це повідомила компанія "Укрзалізниця".

«Було пошкоджено шляхи, контактну мережу, опори і т. д. Вже проведено роботи з відновлення, деякі поїзди були запущені з допомогою резервних локомотивів, і зараз енергопостачання майже повністю відновлено. На щастя, ніхто не постраждав», - йдеться у повідомленні.

Крім того, працівники залізничної компанії збирають інформацію про пасажирів, яким доведеться пересаджуватися, щоб організувати їх подальші поїздки.

«Інформацію про поїзди зі затримками можна знайти на порталі uz-vezemo.uz.gov.ua. Якщо ви перебуваєте на борту одного з таких поїздів і маєте пересадку, зверніться до провідника або стюардеси, наші диспетчери вже піклуються про всі необхідні зв'язки».

За даними Повітряних сил, нічого 4 серпня ворог влаштував удар ракетами C-300 по Харківській області та керованими авіаційними ракетами Х-59 по Полтавській області з Курської області. Крім того, було виявлено 5 бойових безпілотників "Shahed", які атакували близько Приморсько-Ахтарську в РФ.

У результаті дій Збройних Сил України та підрозділів радіоелектронної боротьби Повітряних Сил було знищено 5 безпілотників "Shahed-131/136" у Херсонській, Дніпропетровській, Кіровоградській та Запорізькій областях.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua