«Залізний генерал». Стала відома реакція Залужного на вихід книги про себе .

Залізний генерал Залужний розглядає книгу
Залізний генерал Залужний розглядає книгу

Ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний вніс незначні зміни у книзі про себе, але не повідомив авторці, чи задовольнили його правки. Про це розповіла Людмила Долгоновська, авторка книги "Залізний генерал. Уроки людяності", в інтерв'ю "Главкому".

Долгоновська повідомила, що Залужний прочитав книгу ще рік тому і зробив невеликі зміни, такі як виправлення імен і дат.

Авторка підкреслила, що Залужний не погоджував жодних інших аспектів книги, включаючи план написання та акценти. "Все це є моїм, я цього не затверджувала", - сказала Долгоновська.

Також вона розповіла, що Залужний думав, що в книзі будуть описані лише події з їхньої спільної роботи. Проте, під час написання, вона вирішила дослідити становлення генерала та поділитися "уроками людяності".

За словами Долгоновської, у житті Залужного було багато випробувань і спокус, через які він міг покинути військову кар'єру, але він пройшов усі ці етапи та став головнокомандувачем ЗСУ.

Книга "Залізний генерал. Уроки людяності", написана Людмилою Долгоновською, була випущена 22 серпня і розкриває деякі нові аспекти життя та погляди Залужного на війну, політику та життя загалом.

У липні Залужний розпочав виконувати обов'язки посла України у Великій Британії та Північній Ірландії.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua