Залужний написав свою першу книжку: подробиці від ЗМІ.

Залужний з книгою в руках
Залужний з книгою в руках

Валерій Залужний представить першу книжку з трілогії "Моя війна"

Ексголовнокомандувач Збройних сил України та нинішній посол України у Великій Британії, Валерій Залужний, написав першу книжку своєї майбутньої трілогії "Моя війна". Про це повідомляє інформаційний портал "Бабель" з посиланням на джерела з оточення Валерія Залужного.

"Моя війна" - це мемуари, які розповідають про життя Валерія Залужного від його дитинства до 24 лютого 2022 року, а також про повний обсяг війни Росії проти України. Ця книга є першою частиною трілогії, а наступні дві частини отримають назви "Наша війна" і "Їхня війна".

Зазначається, що перша книга вже готова і скоро зʼявиться у книгарнях. Зараз Валерій Залужний працює над другою частиною під назвою "Наша війна".

Стосовно запитання, чи є ця книга початком політичної кар'єри Валерія Залужного, джерела заявили, що він не планує займатися політикою. Замість цього, він зосередиться на своїй роботі посла України у Великій Британії.

Валерій Залужний підтримує план перемоги України у війні проти Росії, але зауважує, що війна має математичні закономірності, а не прогнози. Про це повідомила журналістка Ніна Кур'ята, яка поцікавилася думкою колишнього головнокомандувача Збройних сил України щодо плану.

Крім того, Валерій Залужний заявив, що не підтримує мобілізацію молоді віком від 18 до 25 років. Посол додав, що молодь може врятувати Україну, якщо буде загроза існування держави, оскільки вони є цілком іншими людьми.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua