Залужний зустрівся з юною гімнасткою, яка втратила ногу через російський обстріл.

Зустріч Залужного з постраждалою гімнасткою
Зустріч Залужного з постраждалою гімнасткою

Український посол у Великій Британії та колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний зустрівся з 8-річною гімнасткою Олександрою Паскаль, яка втратила ногу в результаті російського обстрілу.

Про це спортсменка написала в Instagram, поділившись фото своєї зустрічі з послом:

«Неймовірна зустріч з Послом України у Великій Британії Генералом Залужним», - написала Паскаль.

Нагадаємо, що у травні 2022 року Олександра втратила ногу в результаті ракетного удару Росії по Затоці Одеської області.

Внаслідок цього нападу вона отримала численні травми, включаючи відкритий перелом руки, травму голови, перелом 4 ребер і осколкові поранення. Після 15-денного перебування в лікарні спортсменка повернулася до змагань.

Особлива увага також була приділена книзі Валерія Залужного "Моя війна", яка стала першою частиною майбутньої трилогії. Зараз посол працює над другою частиною під назвою "Наша війна".

На запитання про те, чи є ця книга початком політичної кар'єри Залужного, джерела відповіли, що він не планує займатися політикою, а зосередиться на своїй роботі посла.

Також Залужний висловив свою думку щодо плану перемоги України у війні проти Росії, зауваживши, що у війні все залежить від математики. Він також стверджує, що молодь віком 18-25 років здатна врятувати країну, але він не підтримує її мобілізацію.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua