Замах на Трампа: Інтернаціональний легіон ЗСУ прокоментував чутки про зв'язки з підозрюваним.

Солдати ЗСУ коментують зв'язки з підозрюваним
Солдати ЗСУ коментують зв'язки з підозрюваним

Американець, підозрюваний у замаху на Трампа, не мав стосунку до Інтернаціонального легіону ЗСУ

Режимний підрозділ у Києві спростував слова американця Раяна Рута про його пов'язаність з Інтернаціональним легіоном ЗСУ, виконуючим побачення Володимира Зеленського на Донбасі.

«Рут ніколи не був нашим волонтером, і статті про його зв'язки з нами є абсолютно неправдивими», - зазначив речник легіону.

Проте, волонтер гуманітарного проекту Phoenix Кріс Лутц повідомив, що Рут був активним учасником спільного проекту з Україною, але він надмірно захоплювався цією справою та переступав межі.

«Він хотів допомогти Україні, але його захоплення стало нездоровим. Він не мав права вербувати людей в легіон», - розповів волонтер.

Вчора стало відомо, що пройшла спроба замаху на Трампа, однак сам президент не постраждав. Спецслужби заявляють, що стрілянина була спрямована саме на Трампа. Підозрюваним є американець Райан Рут, якого затримали. В нього виявили рюкзаки та камеру, а автомат знайшли біля місця інциденту. Рут у минулому році приїхав до України для участі в бойових діях проти Росії в складі 'Іноземного легіону'.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua