Заморозки та дощі: синоптики попередили про погіршення погоди.

Заіндексовані поля
Заіндексовані поля

Прогноз погоди на найближчі дні для України

Синоптики повідомили, що найближчі дні принесуть суху, але прохолодну погоду з нічними заморозками у деяких регіонах країни. Багато місць залишатимуться без опадів, з винятком окремих регіонів, де можна очікувати невеликі дощі. Туман буде у західних областях, Житомирській та Вінницькій областях ночами та зранку. Вітер буде північно-східним, а на заході - південно-східним.

Нічні температури становитимуть від 0 до -5 градусів, що приведе до сильних заморозків. У південній та східній частинах країни буде трохи тепліше, з температурою вночі від +1 до +6 градусів. Протягом дня повітря прогріється до +8-13 градусів, а на Закарпатті та Прикарпатті може сягнути +15 градусів.

У Києві також буде без опадів. Вночі можна очікувати заморозки до -2 градусів, а вдень температура становитиме близько +10 градусів. Найвища температура, яка була зафіксована у Києві на цю дату, становила +20,9 градусів, а найнижча нічна температура -5,6 градусів.

Продовження без опадів і трохи тепліше

На 21 жовтня погодні умови залишаться практично незмінними. Усюди в Україні буде сухо, а в окремих областях можна очікувати туман. Нічні температури варіюватимуться від -3 до +2 градусів, а на півдні та сході країни буде трохи тепліше. Протягом дня температура підніметься до +11-16 градусів.

У Києві також очікуються без опадів. Уночі температура становитиме від +1 до +3 градусів, а вдень буде від +13 до +15 градусів.

Нагадаємо, що синоптики вже дали прогноз погоди на весь тиждень, який має свої сюрпризи.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua