Засновник піратської онлайн-бібліотеки «Флібуста» пішов із життя шляхом евтаназії.

Фото засновника онлайн-бібліотеки «Флібуста»
Фото засновника онлайн-бібліотеки «Флібуста»

Унаслідок евтаназії помер створник піратської онлайн-бібліотеки Flibusta, відомий як Stiver. Про це заявлено на форумі ресурсу.

Stiver у своєму передсмертному повідомленні повідомив, що вирішив скористатись можливістю assisted suicide (самогубство з допомогою іншої особи, або евтаназія) за допомогою летальної дози тіопенталу.

Здрастуйте, вирішив, наскільки мені відомо, дату моєї смерті. Я хочу користуватись можливістю assisted suicide, який нині дозволений в Німеччині. Якщо все піде за планом, то завтра, у неділю 20.10., отримаю летальну дозу тіопенталу. Якщо мене не буде у понеділок, то це буде означати успіх :) Прохання вівтороком опублікувати цю інформацію – для історії та щоб зупинити будь-які збори "на допомогу Стіверу", – написав Stiver.

Нагадаємо, що наприкінці вересня ц. р. адміністратор "Флібусті" оголосив про закриття піратської інтернет-бібліотеки. Причиною стало виявлення у творця проєкту злоякісної та агресивної форми пухлини мозку.

Я знаходжусь у лікарні з непристойно великою гліобластомою. Нажаль, "Флібуста" на цьому, можливо, закінчилась, так само як і я сам, – писав Stiver.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua