Зеленський: готуємо максимальні результати для держави на осінь.

Зеленський готує максимальні результати для держави
Зеленський готує максимальні результати для держави

Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні, яке відбулося 2 жовтня, розповів про важливі події, що відбулися протягом дня. У центрі уваги були доповідь керівника Служби зовнішньої розвідки, ситуація на фронті, ракетний удар від Росії по Одеській області та зустріч з керівницею USAID.

Про роботу Служби зовнішньої розвідки розповів сам Зеленський. Він зазначив, що зараз зроблено значні кроки щодо посилення роботи Служби і роботи з цінною інформацією. Президент підкреслив, що результати роботи Служби будуть максимальними для держави на осінь.

Говорячи про ситуацію на фронті, Зеленський висловив подяку українським військовим за їх стійкість та відвагу, зокрема за їхню роботу на Донеччині. Онаголосив, що українські воїни щотижня завдають значних втрат противнику, що є дуже важливим для виснаження ворога та демонстрації нашої сили.

Зеленський також розповів про ракетний удар Росії, що стався в Одеській області. Президент наголосив на тому, що російська армія вдарила по цивільних об'єктах, таких як поромний термінал та вантажівки. Він наголосив на необхідності міжнародної співпраці в протиповітряній обороні та зазначив, що Україна готова спільно відбивати будь-які напади з боку Росії або будь-якої іншої країни.

У заключній частині свого звернення, Зеленський розповів про зустріч з керівницею USAID. На зустрічі обговорювалися питання відновлення України та будівництва захисних споруд. Президент підкреслив важливість прискорення реалізації проєктів в галузі енергетики та безпеки громад, таких як школи і лікарні, перед наступом зими.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua