Зеленський подякував ЗСУ за успішні удари по кораблям, НПЗ, логістиці та військовим аеродромам РФ.

Зеленський дякує ЗСУ за удачні удари
Зеленський дякує ЗСУ за удачні удари

Президент України Володимир Зеленський висловив вдячність українським військовим за успішні удари по об'єктах на території Росії. Про це він зазначив у своєму відеозверненні 3 серпня.

"Насамперед сьогодні – подяка кожному нашому воїну та всім, хто працює в нашій 'оборонці', за удари по російських аеродромах, нафтопереробці та логістиці", - заявив Зеленський.

Президент наголосив на тому, що такі дії є ефективними і наслідки війни, яку розпочала РФ проти України, повертаються додому до Росії. Зеленський також підкреслив, що ворог не має спокійних місць на окупованій території України.

Військовий аеродром у Морозівську

Зеленський закликав партнерів України надати можливість завдавати далекобійні удари по російським окупантам, щоб запобігти їхньому ракетному і авіабомбардуванні України.

"Ми повинні захистити життя наших людей і завершити війну на наших українських умовах. І кожен удар, який точно відповідає Росії на її авіабомби, що знищує російську логістику, російські бази, що ускладнює окупанту перебування на нашій землі - кожен такий удар наближає справедливе закінчення війни. Справедливо для нас, для світу, для України, для всіх, хто цінує життя", - зазначив президент України.

Завершуючи своє звернення, Зеленський висловив вдячність усім військовослужбовцям ЗСУ, розвідці та СБУ за їхні зусилля у досягненні таких результатів.

Нагадаємо, 3 серпня 2024 року ЗСУ потопили підводний човен "Ростов-на-Дону" і пошкодили чотири ЗРК "Тріумф" в окупованому Криму. Раніше було повідомлено про серію вибухів в деяких регіонах Росії, спровокованих атакою з боку України.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua