Зеленський поділився, коли має запрацювати "план перемоги".

Зеленський розмістив «план перемоги» на дошці
Зеленський розмістив «план перемоги» на дошці

Зеленський планує швидкі рішення до кінця року

Президент України Володимир Зеленський заявив, що його "план перемоги" передбачає швидкі рішення, які мають бути реалізовані з жовтня до грудня цього року. Він наголосив на тому, що необхідно діяти швидко, не затягуючи ці процеси.

Про це Зеленський повідомив під час зустрічі з головою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляйєн у Києві, повідомляє "Хвиля".

"Весь план розрахований на швидкі рішення наших партнерів. План розрахований на рішення, які мають відбутися з жовтня до грудня, і ми не хочемо затягувати ці процеси. Ми сподіваємося, що план спрацює", - сказав Зеленський.

Зеленський зазначив, що реалізація плану залежить від союзників, а Сполучені Штати гратимуть ключову роль, оскільки деякі пункти залежать від підтримки Вашингтона.

"Що стосується плану перемоги, я хочу бути послідовним і спілкуватися з президентом США перш за все щодо всіх деталей. Більшість рішень в плані залежатимуть від нього", - заявив президент.

Зеленський також сподівається, що Байден підтримає український "план перемоги".

"Весь план розрахований на швидкі рішення наших партнерів. План розрахований на рішення, які мають відбутися з жовтня до грудня, і ми не хочемо затягувати ці процеси. Ми б дуже хотіли, щоб план спрацював", - додав він.

Згадаємо, що Зеленський вирушить до США наприкінці вересня. Події, на яких він виступить, включають засідання Ради Безпеки ООН та зустріч з Байденом, де він представить "план перемоги".


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua