Зеленський покаже "план перемоги України" Байдену, Харріс та Трампу.

Зеленський показує 'план перемоги України' Байдену, Харріс та Трампу
Зеленський показує 'план перемоги України' Байдену, Харріс та Трампу

Зеленський передасть план перемоги України президенту США

Президент України Володимир Зеленський оголосив на форумі "Україна 2024", що намірен передати президенту США Джо Байдену план перемоги України, який включає різні напрямки.

Зеленський планує представити цей план у вересні і передати його також кандидатам у президенти США - Камалі Харріс та Дональду Трампу. План включає Курщину, безпеку, дипломатичний тиск на Росію та економічні аспекти.

План перемоги України. Я не впевнений, що все можу сказати. Один із напрямків, частину якого вже зроблено, це Курщина. Другий – це стратегічне місце України в інфраструктурі безпеки миру. Третій напрямок – це потужний пакет примусу Росії до закінчення війни дипломатичним шляхом. І четвертий напрямок – економічний. Про все це докладно не говоритиму. План підготовлено

Зеленський наголосив, що вважає справедливим спочатку представити цей план президенту США.

"Від нього залежить успіх цього плану, чи дадуть нам те, що в цьому плані, чи не дадуть... і я думаю, у вересні представлю цей план йому на зустрічі. І я думаю, що буде правильно передати цей план як Камалі Харріс, так і Дональду Трампу. Тому що ми не знаємо, хто буде президентом США. А виконати цей план дуже хочеться", - додав президент.

Нагадаємо, Зеленський обговорив із військовим керівництвом відповідь на обстріл Росії.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua