Зеленський про переговори з Росією: "Путін не має жодного бажання закінчувати війну".

Зеленський і Путін на переговорах
Зеленський і Путін на переговорах

Президент України Володимир Зеленський висловив свою позицію щодо можливих переговорів з Росією. Він заявив, що не вірить у риторику президента Росії Володимира Путіна. Зеленський вважає заяви Кремля про готовність до діалогу порожніми словами.

"Путін має нульове бажання закінчувати війну на будь-яких розумних умовах взагалі", - заявив Зеленський. "Я готовий вести переговори, давайте сядемо разом", - проте це порожня риторика, фікція, яка заважає світу об'єднатися з Україною та ізолювати Путіна".

Зеленський наголосив, що Україна прагне справедливої перемоги, яка задовольнятиме всіх. Він вважає, що справедлива перемога - це та, результат якої задовольняє всіх - тих, хто поважає міжнародне право, тих, хто живе в Україні, тих, хто втратив своїх близьких і рідних.

Президент України також критикував підхід деяких світових лідерів до переговорів з Путіним. Він вважає, що багато лідерів хочуть мати якісь справи з Путіним і вести бізнес, але це для них просто гра. Зеленський стверджує, що справжній лідер це той, кому Путін потрібен, а не той, хто потребує Путіна.

Зеленський бачить будь-які переговори з Путіним або його оточенням безуспішними, оскільки вважає їх "просто його маріонетками".


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua