Зеленський прокоментував російські атаки на Покровському та Курському напрямках..

Зеленський прокоментував російські атаки
Зеленський прокоментував російські атаки

Президент України Володимир Зеленський повідомив про результати своєї зустрічі з Головним командувачем Збройних Сил Сирським та стан війни в країні.

Згідно з президентською заявою, на Покровському напрямку вдалося досягти успіхів, але в ситуація на Донеччині і Запорізькій області залишається складною.

"Донеччина і Запорізький напрямок відзначаються важкими умовами та жорсткими діями ворога. Проте стійкість наших військових є вирішальним фактором. Все залежить від нашої стійкості", - наголосив Зеленський.

Президент також зазначив про досягнення у справі постачання та виробництва зброї, зроблені під час його візитів за кордон. Він вважає, що українська промисловість може виробляти більше зброї, ніж є можливість фінансувати зараз.

"Наша промислова база може випускати більше дронів, снарядів та військової техніки, ніж наші фінансові можливості дозволяють", - відзначив Президент.

Зеленський також висловив подяку Національній гвардії України та капелянам за їхню підтримку на фронті.

"Дякую кожному, хто міцнить нашу країну! Тільки на міцних позиціях можна досягти справжнього і справедливого миру. Слава Україні!" - закінчив своє звернення Президент Зеленський.

Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua