Зеленський розкрив нові деталі "плану перемоги" України.

Зеленський розкриває план перемоги України
Зеленський розкриває план перемоги України

Президент України Володимир Зеленський розкрив нові деталі свого плану перемоги для України. Про це він розповів в інтерв'ю NBC News.

За словами Зеленського, план перемоги України має визначити, чи готові союзники підтримати Київ в його боротьбі. Чи вони хочуть просто стримувати російського диктатора Володимира Путіна.

Я хотів показати план перемоги президенту Байдену. Але я хотів його показати після того, як ми матимемо успіх у Курській області. Тому я до цього це не робив. І тому я йому обов'язково це покажу. Наше розуміння як усе має бути, як Україна може перемогти", - сказав президент.

Президент України пояснив, що план був створений з урахуванням реальної підтримки від союзників України, і не враховував позицію Росії. Це було важливо, щоб жодна сторона не могла перепитувати про згоду Кремля.

Цей план не залежить від росіян. Тут залежить від наших партнерів. Вони можуть погодитися на перемогу України, або вони можуть бути готові лише стримувати Путіна. І я хочу знайти відповідь для нашого народу. Це дуже важливо для нас", - пояснив Зеленський.

Зеленський також зізнався, що план перемоги є суб'єктивним і не залежить тільки від України. Тому немає гарантій, що Київ зможе його втілити.

"Але мені здалося, що цей план правильний. Перша частина була операція відповіді, частину якої вже бачили в Курській області", - додав президент.

Нагадаємо, Зеленський також висловив свою думку щодо кадрових змін у уряді України.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua