Зеленський: Сила зброї та дипломатії працюють ефективно тільки разом.

Зеленський у трико, тримає в руках прапор
Зеленський у трико, тримає в руках прапор

Президент України Володимир Зеленський провів нараду, на якій обговорили результати його візиту до США та засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Про це він повідомив у своєму зверненні 30 вересня.

За його словами, українська та американська команди продовжують працювати над результатами переговорів, які відбулися у Нью-Йорку та Вашингтоні. Також підготовлюється до зустрічі в форматі "Рамштайн", яка буде особливою, підкреслив Зеленський.

Президент наголосив на важливості поєднання військової та дипломатичної сили для реалізації "Плану перемоги". Він також анонсував підписання 27-ї безпекової угоди для України.

На засіданні Ставки розглядалися питання комплектування бригад, постачання зброї та техніки. Окремо з міністром оборони Умєровим було обговорено виконання контрактів та роботу інституцій у системі Міноборони.

Президент провів тривалу розмову з Головнокомандувачем ЗСУ Сирським та начальником Генштабу Баргилевичем щодо ситуації на фронті. Зеленський наголосив на необхідності "всіма засобами" тиску на Росію для досягнення "реального й справедливого миру для України".

В кінці свого звернення Президент закликав до максимальної праці перед зустріччю в форматі "Рамштайн", зазначивши, що досягнення цілей залежить від кожного в команді України.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua