Зеленський відверто зізнався, як його змінила війна.

Зеленський перед війною
Зеленський перед війною

Президент України Володимир Зеленський заявив, що під час війни з Росією став менш емоційним. Відповідаючи на запитання The New Yorker, Зеленський сказав, що у нього більше немає часу на обмірковування і аргументацію, так само як немає часу на емоції. Він додав, що засвоїв цей підхід тільки під час інтерв'ю, а з підлеглими та колегами в уряді не обмірковує рішення довше години.

Зеленський поділився своїми спогадами про початок війни в Україні, коли панував хаос. Люди не знали, що робити, багато з них втекли, але він залишився і намагався упоратися з цим хаосом.

Президент також висловився про порівняння з Вінстоном Черчіллем та Чарлі Чапліном, які боролися з фашизмом. Зеленський зазначив, що таке порівняння є нескромним, але він визнав талант Чапліна розповідати історії та створювати емоційні розповіді. Щодо Черчілля, Зеленський сказав, що той був лідером країни, яка твердо сказала "ні" фашизму.

Раніше Зеленський пояснив зміну своєї позиції щодо переговорів з Росією, а також розповів про свої зміни з часів "Ліги сміху".

Говорячи про вплив війни на своїх дітей, Зеленська зазначила, що її донька зосереджена на навчанні, а син мріє стати військовим.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua