ЗСУ могли б звільнити Крим за два тижні: офіцер назвав умову.

ЗСУ могли б звільнити Крим за два тижні
ЗСУ могли б звільнити Крим за два тижні

Офіцер артилерійської розвідки та військовий експерт Арті Грін відзначив, що сили оборони України мали б можливість звільнити Крим за два тижні, якби мали необхідне військове обладнання. Він зазначив, що контроль над небом на Півдні України є ключовим фактором.

Якщо завтра нам дадуть F-16, дозволять наймати пілотів, і до цих F-16 дадуть нормальне озброєння, Крим би був звільнений за два тижні.

Президент України Володимир Зеленський оголосив про процеси ізоляції Криму і окрему операцію знищення російського флоту у Чорному морі. Він також розкрив основні пункти "плану перемоги" України, заявивши, що Курська операція ЗСУ є частиною цього плану. Президент зазначив, що план буде готовий наприкінці листопада.

Крім того, Володимир Зеленський розповів про заплановану зустріч з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом, яка відбудеться у вересні. Він вважає цю зустріч дуже важливою для обох сторін.

Президент також має намір зустрітися з кандидаткою на посаду президента США Камалою Гарріс, а також обговорити "план перемоги" з усіма претендентами на цю посаду.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua