ЗСУ триматимуть Селидове навіть під загрозою оточення – Forbes.

ЗСУ Селидове
ЗСУ Селидове

Українські військові тримаються на півдні від Покровська

За інформацією Forbes, сотні українських військових з чотирьох бригад захищають атаку на південь від Покровська та місто Селидове, незважаючи на можливість опинитися в оточенні.

Ця загроза вже відома давно, і військові експерти рекомендували українцям відступити з цієї ділянки, але вони ще не готові до цього. У середу вони вступили в перестрілку на автомобільному і залізничному перехресті, де здобули перемогу.

Росіяни намагаються прорватися до Селидового, яке є важливим пунктом для обох сторін. Українці тримають позицію на півдні, загрожуючи лівому флангу російської армії, яка рухається до Покровська.

Протягом останнього тижня російське командування змінило свою стратегію і активно продовжує рухатися до Селидового та прилеглих районів. Українські Збройні Сили намагаються зібратися на оборону, щоб зупинити цей просування та залишити загрозу лівому флангу росіян.

Наразі українські позиції не змінюються, і дороги, що з'єднують Покровськ із Селидовим, залишаються вільними. Покровськ залишається недоторканим, так само як і весь південний фронт.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua