Андрію Данилку – 51. Біографія, архівні світлини та цікаві факти про артиста.

Андрій Данилко, український артист і клоун
Андрій Данилко, український артист і клоун

Народний артист України Андрій Данилко святкує 51-річчя

2 жовтня відзначається 51-річчя народного артиста України, співака та шоумена Андрія Данилка, відомого своїми виступами під псевдонімом Верка Сердючка. Він народився у 1973 році у малозабезпеченій родині в Полтаві. Після смерті батька, коли Андрію було лише 7 років, матері довелося працювати на заводі, щоб прокормити родину.

У школі Андрій брав активну участь у творчій самодіяльності, відвідував художню школу, виступав на сцені літнього табору і займався у театральній студії. Після закінчення школи у 1991 році, він вступив до полтавського професійно-технічного училища, де вперше з'явився перед публікою як Вєрка Сердючка.

Виступи Вєрки Сердючки на фестивалі "Гуморина" принесли йому популярність. Він почав зніматися в рекламі, брати участь у телевізійних шоу і проводити концерти. У 2007 році він став відомим національно не лише завдяки "Євробаченню", де посів друге місце з піснею "Dancing Lasha Tumbai".

Окрім сольних виступів, Андрій Данилко є продюсером і випустив кілька музичних відеокліпів на пісні Вєрки Сердючки. Він також активно займається благодійністю і в особистому житті намагається залишатися приватним.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua