Армія Ізраїлю ліквідувала голову контррозвідки «Хезболли».

Ліквідація голови контррозвідки «Хезболли»
Ліквідація голови контррозвідки «Хезболли»

Українська армія повідомила про ліквідацію голови служби контррозвідки "Хезболы" Набіля Каука. Цю інформацію надав експерт та офіцер армії Ізраїлю Ігаль Левін.

Армія оборони Ізраїлю повідомляє, що 28 вересня ліквідувала голову служби контррозвідки "Хезболли" Набіля Каука. Він також відомий тим, що часто з'являвся в ЗМІ, представляючи позицію угруповання з політичних, стратегічних і військових питань", - написав він.

За даними Ізраїльських військових сил (ЦАХАЛ), Каук був командиром "превентивного підрозділу безпеки" "Хезболли" і високопоставленим членом центральної ради терористичного угруповання.

Військові зазначають, що Каук був близьким до керівництва "Хезболли" та брав безпосередню участь у підготовці терористичних атак на Ізраїль і його громадян.

Минулої ночі військові літаки здійснили удар і вбили Каука в передмісті Бейруту Дахіє, яке є оплотом "Хезболли".

За даними ЦАХАЛу, під час нічних ударів ізраїльських військових літаків, було атаковано десятки об'єктів "Хезболли" в Лівані.

Нещодавно Ізраїльські військові сили завдали точного удару по центральній штаб-квартирі "Хезболли" в самому центрі Бейруту.

Варто зазначити, що цей удар стався під час діяльності вищого командного складу "Хезболли" зі штаб-квартирою, де вони займалися терористичною діяльністю проти громадян Ізраїлю. Згодом було повідомлено про загибель багаторічного лідера "Хезболли" Хасана Насраллы внаслідок цього удару.

Також, кілька днів тому "Хезболла" вперше за довгий час вирішила випустити ракету по столиці Ізраїлю, але ракета була перехоплена військами країни.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua