Авіакомпанія Ryanair повідомила деталі затримання Усика в аеропорту Кракова.

Затримання Усика в аеропорту Кракова
Затримання Усика в аеропорту Кракова

Авіакомпанія Ryanair звернулася до інциденту з українським боксером Олександром Усиком, який стався в аеропорту Кракова. Про це повідомляє Tribuna.com.

За поясненням авіакомпанії, причиною інциденту був колега Усика, якому не було дозволено сісти на рейс Buzz (дочірня компанія Ryanair) з Кракова до Салонік через його неприйнятну поведінку. Сам Усик також відмовився летіти, хоча до нього не було претензій.

Після посадки літака, співробітник аеропорту викликав поліцію, яка прибула на місце події.

Вчора, 17 вересня, народний депутат України Жан Беленюк повідомив про затримання Олександра Усика в аеропорту Кракова у своєму Telegram-каналі. Він також опублікував відео, на якому видно, як польські правоохоронці одягають кайданки на спортсмена. Президент Володимир Зеленський висловив своє обурення ставленням до громадянина України та чемпіона і доручив МЗС та поліції розібратися у ситуації. Після затримання в аеропорту Кракова Усик був звільнений.

Промоутер Анджей Василевський розповів деталі затримання Олександра Усика в аеропорту Кракова. За його словами, використання наручників під час затримання пов'язане з надмірною жестикуляцією. Усика та ще одного чоловіка відправили зі смуги, що призвело до втрати їх пасажирського статусу.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua