Більш як 30 поранених у Харкові: Зеленський відреагував на атаку росіян.

Територія нападу в Харкові
Територія нападу в Харкові

Російська авіація атакувала Харків, є постраждалі

15 вересня вдень російські літаки атакували Харків керованими авіабомбами, через що постраждало звичайне житлове будівлю, багатоповерхівку. Президент України Володимир Зеленський звернувся до громадян з повідомленням про цей події.

Триває рятувальна операція в Харкові. Російський удар авіабомбами. Пошкоджено звичайний житловий будинок, багатоповерхівку. Між 9-м та 12-м поверхами – пожежа й завали. На цей час відомо про майже 30 поранених, серед них діти. До порятунку людей залучені всі служби. Дякую кожному, хто допомагає

Згідно зі словами президента, міжнародна спільнота мусить допомогти Україні в захисті від російської військової авіації та керованих авіабомб, які щодня забирають життя українців.

Цей терор може бути зупинений. Але щоб зупинити терор, потрібно зупинити страх перед сильними рішеннями, які об'єктивно потрібні. Цю війну може завершити справедливо тільки рішучість. Саме рішучість найбільш ефективно убезпечує від терору

Нагадуємо, що о 16:18 годині відомо про 33 поранених мирних мешканців багатоповерховки. Будинок отримав удар на 10-му поверсі, пожежа охопила чотири поверхи, з 9-го по 12-й. Наразі проводиться рятувальна операція та гасіння пожежі. До цих робіт залучені всі необхідні служби.

Також вранці 14 вересня російські загарбники вдарили по Харкову керованою авіаційною бомбою (КАБ), атака сталася на території гаражного кооперативу. Однак, ніхто не постраждав.

Учора ввечері ворог також здійснив ракетний удар по Одеському району. В результаті загинула подружня пара: чоловік та жінка 1958 та 1962 років народження. 65-річна жінка була поранена.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua