Ізраїль посилює свою оборонну інфраструктуру – Bloomberg.

Ізраїль: посилення оборонної інфраструктури
Ізраїль: посилення оборонної інфраструктури

Ізраїль зміцнює свою оборону перед можливими атаками з боку Ірану та його союзників. Зараз міста Ізраїлю готуються до найгірших сценаріїв - мери встановлюють сирени на батарейках, старомодні радіоприймачі можуть стати важливим засобом зв'язку під час евакуації, а супутникові телефони отримують рятувальники. Також важливо забезпечити надійну подачу електроенергії. Ізраїль також створив запаси альтернативного палива для електростанцій, щоб уникнути проблем з постачанням.

Після нападу ХАМАСу на Ізраїль 7 жовтня, ми побудували оборонні споруди на наших електростанціях.

Короткочасне відключення електрики може ускладнити інформування населення. Тому власті встановили резервні генератори та батареї на вишках зв'язку й муніципальних об'єктах у Тель-Авіві і на півночі Ізраїлю. Морські газові вежі також перебувають під загрозою, тому рішення про зупинку бурових установок будуть прийматися окремо. Зважаючи на зростання напруженості з Іраном, влада Ізраїлю вважає ці заходи виправданими.

Державний секретар США Ентоні Блінкен повідомив, що перемовини між Ізраїлем та ХАМАСом наближаються до кінця, і це може призвести до зупинки бойових дій.

Іран може не розпочинати масовану атаку на Ізраїль після смерті глави ХАМАСу, але влада Ірану, Хезболла і ХАМАС відповідатимуть на будь-які ізраїльські атаки.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua