Київстар запровадить плату за SIM-картку: кому доведеться доплатити 50 гривень.

Київстар плата за SIM-картку 50 грн
Київстар плата за SIM-картку 50 грн

Мобільний оператор Київстар повідомив про зміни у послузі заміни SIM-карток для своїх абонентів. З 15 серпня 2024 року вступають в силу нові умови, про це інформує інформаційний ресурс "Хвиля".

"Ми оновлюємо вартість послуги негарантійної заміни SIM-картки. Це стосується як основної SIM-картки, так і додаткових SIM-карток, що надаються за умовами послуг SIM для планшета та другого телефону", - повідомляє оператор.

Згідно з новими умовами, вартість послуги негарантійної заміни SIM-картки складатиме 50 гривень для всіх категорій абонентів - передплачений зв’язок, контрактні абоненти і бізнес-клієнти.

Компанія Київстар нагадує, що негарантійна заміна SIM-картки проводиться у випадках втрати, блокування або пошкодження. Абоненти можуть звернутися до будь-якого магазину Київстар для заміни SIM-картки. Найближчі магазини можна знайти на сайті оператора.

Раніше українські оператори мобільного зв'язку, такі як Київстар, Vodafone та lifecell, відповіли на запитання щодо готовності до складної зими.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua