Клінтон: Гарріс дбає про всіх американців, Трамп - лише про себе.

Клінтон і Гарріс допомагають всім американцям
Клінтон і Гарріс допомагають всім американцям

Ексдержсекретар США Гілларі Клінтон заявила, що Камала Гарріс, кандидатка у президенти від демократів, звертає увагу на благо всіх громадян США, тоді як Дональд Трамп думає лише про себе.

Вона зробила це заяву на національному з'їзді Демократичної партії США в Чикаго.

"Камала має характер, досвід і бачення, які допоможуть нам рухатися вперед, - сказала Клінтон, додавши, що знає Гарріс вже довгий час. - Ми обидві розпочинали як молоді юристки, допомагаючи дітям, які стали жертвами насильства та зневаги. Ця робота змінює людину".

Клінтон зазначила, що Гарріс буде боротися за інтереси американців, за створення добре оплачуваних робочих місць і "відновлення прав на аборт по всій країні".

"В якості прокурора Камала посаджувала до в'язниці вбивць і наркоторговців, і вона ніколи не зупиниться у захисті нашої свободи і безпеки, в той час як Дональд Трамп провалився зі своїм судовим процесом і, коли прокинувся, став першою людиною, що балотується на посаду президента з 34 звинуваченнями в злочинах", - заявила ексдержсекретар.

Згідно з її переконаннями, Гарріс буде захищати демократію і конституцію, дбатиме про Америку від зовнішніх і внутрішніх ворогів.

"Камала піклується про дітей та сім'ї, піклується про Америку. Дональд піклується лише про себе", - додала Клінтон, закликавши боротися "за правду та за Камалу, бо вона буде боротися за нас".

Джерело: Укрінформ


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua