Львівщина та Черкащина оговтуються від атаки «Шахедів» (фото).

Особи збройних нападників з «Шахедів»
Особи збройних нападників з «Шахедів»

У Львівській та Черкаській областях сталося загоряння після збиття російських дронів. Лідер Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький та глава Черкаської ОВА Ігор Табурець повідомили про це.

Львівщина

Під час повітряної тривоги на Львівщині російський безпілотник потрапив на територію області. Було знищено дрон силами протиповітряної оборони.

Після падіння уламків дрону в селі області виникло загоряння. Пожежу вдалося локалізувати та прибрати. Жодна людина не постраждала.

«Поруч з об'єктом пошкоджено три автомобілі та вікна у житлових будинках. На щастя, немає жертв або постраждалих», - заявив Козицький.

Черкащина

На Черкащині також сталося загоряння через ворожі атаки. Оборонці неба знищили 13 російських дронів. Жодна людина не постраждала.

У двох випадках загоряння в лісі сталося після падіння уламків дронів. Пожежі було швидко прибрано.

Нагадуємо, що в ніч на 20 вересня в Україні була оголошена повітряна тривога. Росія масово атакувала дронами. Протиповітряна оборона успішно відбивала атаки. Були почуті вибухи, зокрема, в передмісті Дніпра, Запоріжжі, Хмельницькій та Київській областях, а також у Івано-Франківську. 

За інформацією очільниці Івано-Франківської області Світлани Онищук, внаслідок атаки на область ніхто не постраждав. На Рівненщині також не було жертв та руйнувань.

Також в четвер, 19 вересня, російські війська обстріляли селище Вільча Чугуївського району Харківської області. У результаті обстрілу 85-річний чоловік загинув у свій день народження.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua