Мобілізація у два кліки. Міноборони розширить функціонал «Резерв+».

Розширення функціоналу 'Резерв+' Міноборони
Розширення функціоналу 'Резерв+' Міноборони

МО залучить нових користувачів для застосунку "Резерв+"

Заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко повідомила, що Міністерство оборони планує розширити можливості застосунку "Резерв+".

У застосунок впровадять онлайн-рекрутинг та розширять можливості відстрочок.

"Зараз ми додаємо опцію онлайн рекрутингу з можливістю підписати контракт або мобілізуватися у два кліки. У нас у роботі три типи відстрочок: це багатодітні сім'ї, це відстрочка, пов'язана з людьми з інвалідністю, і це студенти денної форми навчання" - розповіла Черногоренко.

Це дозволить залучити до застосунку "Резерв+" ще багато нових користувачів. Зараз ним користується 3,2 мільйона осіб, а щодня - 100 тисяч.

"Для нас це показова цифра. І будемо робити все, щоб ця цифра зростала. Але я як лідер команди і в консультації з іншими партнерами постійно кажу: якщо продукт потрібен і в ньому є важливі та корисні функції, він буде рости органічно" - підсумувала вона.

Крім того, понад 900 тисяч військовозобов'язаних уже заброньовані від мобілізації.

Нещодавно Кабінет міністрів спростили процедуру бронювання від мобілізації для певних категорій працівників. Важливі підприємства та ті, що працюють на потреби Сил безпеки й оборони, забронювали через застосунок "Дія" близько 160 тисяч працівників.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua