Молоді українці можуть отримати до 150 тисяч гривень через "Дію": умови.

Діловий чоловік обговорює умови отримання фінансової допомоги
Діловий чоловік обговорює умови отримання фінансової допомоги

Молоді підприємці можуть отримати грант на своє підприємство через портал Дія

Перша віце-прем'єр-міністр України та Міністр економіки Юлія Свириденко повідомила, що молоді та ініціативним українцям віком до 25 років надається можливість отримати гранти на свої бізнес-ідеї через портал Дія. Гранти можуть сягати до 150 тисяч гривень. Заявки на отримання гранту можна подати онлайн на порталі Дія у розділі "Грант на власну справу".

Щоб отримати грант, молодим підприємцям необхідно відкрити ФОП. Після отримання першого гранту, підприємці зможуть отримати додатковий грант на загальній основі в рамках програми "Власна Справа". За три роки після першого гранту, сума гранту може сягати до 250 тисяч гривень, за умови наявності не менше двох робочих місць.

Держава виділила понад 20 тисяч грантів на розвиток бізнесу молодим підприємцям

У рамках програми "Власна Справа", держава вже виділила понад 20 тисяч грантів на розвиток бізнесу молодим підприємцям на суму майже 5 мільярдів гривень. Крім того, українці також мають можливість отримати мікрогранти від 50 до 250 тисяч гривень на різні потреби, такі як купівля устаткування, сировини, оренда приміщення тощо.

Як отримати грант?

Щоб отримати грант, необхідно завантажити свій бізнес-план на порталі Дія. Весь процес контролює Державна служба зайнятості. Детальну інформацію про отримання гранту за програмою "Власна Справа" можна знайти на сайті програми.

Окрім цього, портал Дія надає гранти для студентів.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua