Московський аеропорт «Внуково» призупинив роботу.

Схвалено рішення про зупинку роботи
Схвалено рішення про зупинку роботи

У внуково затримані рейси через атаки безпілотників

У ніч на 1 вересня московському аеропорту "Внуково" були введені тимчасові обмеження на виліт і посадку літаків. Про це повідомило російське пропагандиське агентство ТАСС.

Три рейси на виліт і дев'ять - на приліт затримано, один скасовано в московському аеропорту Внуково, випливає з даних на його онлайн-табло

Москва під загрозою безпілотників

Станом на 6:40 ранку мер москви Сергій Собянін повідомив про дев'ять збитих безпілотників, які загрожували Москві.

Атака безпілотників по регіонах РФ

У ніч на 1 вересня безпілотники атакували різні області РФ, зокрема Московську, Рязанську, Тульську, Воронезьку, Липецьку, Брянську, Білгородську, Калузьку та Орловську. Також були зафіксовані вибухи в Калузькій та Орловській областях.

Один з безпілотників атакував місто Кашира в Московській області. У результаті атаки було пошкоджено Каширську районну електростанцію. Також в Москві після атаки безпілотників сталася пожежа на нафтопереробному заводі.

Крім того, безпілотники атакували Тверську область. Атаковано Конаківську електростанцію. За словами місцевих жителів, атака почалася близько 3:30 ранку. Було зафіксовано п'ять-шість безпілотників. Зараз дороги у напрямку до станції перекриті, на станції спалахнула пожежа.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua