На Донеччині через атаку РФ загинув рятувальник.

Рятувальник загинув під час атаки РФ
Рятувальник загинув під час атаки РФ

У Донецькій області у вівторок внаслідок атаки російських сил загинув один рятувальник. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

"У професійне свято рятувальників росіяни вчинили напад на них - з використанням артилерії та авіабомб. Сьогодні зранку окупанти обстріляли село у Покровському районі Донеччини. Внаслідок атаки загинув один рятувальник. Висловлюю співчуття рідним та колегам загиблого."

Також, як наслідок атаки росіян авіабомбами по Харкову, четверо рятувальників отримали поранення.

"Наразі відомо про чотирьох рятувальників, які отримали поранення - у момент нападу вони гасили пожежу у лісосмузі. Троє працівників перебувають у важкому стані. Зараз потерпілим надається необхідна допомога, бажаю найшвидшого одужання кожному."

Клименко заявив, що жорстокість росіян не має меж, і українці відново у вівторок переконались у цьому.

Нагадаємо, сьогодні, 17 вересня, росіяни атакували Харків керованими авіаційними бомбами (КАБами). Внаслідок цього постраждали шестеро осіб. Мер Харкова Ігор Терехов зазначив, що серед постраждалих є четверо рятувальників, які приборкували пожежу поряд.

Також у ніч на 17 вересня ворог провів масові атаки дронами на Суми. Пролунало понад десять вибухів. У місті загорілися підстанції і виникли проблеми з електро- та водопостачанням. За даними місцевої влади, обійшлося без постраждалих. Крім об'єктів критичної інфраструктури, пошкоджено кілька дачних будинків.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua