На війні загинув викладач факультету журналістики Львівського університету. Згадаймо Богдана Маркевича.

Богдан Маркевич - трагічна втрата університетського журналіста
Богдан Маркевич - трагічна втрата університетського журналіста

У Львові похоронили загиблого військовослужбовця і викладача Богдана Маркевича

28 вересня 2024 року внаслідок ворожої атаки загинув Богдан Маркевич, військовослужбовець і викладач факультету журналістики Львівського національного університету.

Богдан Маркевич народився у 1986 році у селі Осталовичі Львівської області. Він навчався на факультеті журналістики Львівського національного університету і ім. І. Франка. Після завершення навчання Маркевич працював асистентом кафедри мови засобів масової інформації. У січні 2024 року він був мобілізований до Збройних Сил України.

Колеги і студенти згадують Маркевича як привітну і чуйну людину, готову допомогти. Він завжди підтримував і включався в студентські проєкти. Трагічна втрата важко сприйнята для всіх, хто знав і поважав Маркевича, але його пам'ять житиме назавжди.

Похорон Богдана Маркевича відбувся 2 жовтня у Львові. Захисника України поховали на Личаківському кладовищі. Він залишився у серцях своїх близьких і колег, як герой і незмінний джерело натхнення.

Ми вшановуємо пам'ять Богдана Маркевича і всіх загиблих у війні, включаючи усіх військових, цивільних та дітей, які віддали своє життя за свободу і незалежність України. Ми запалюємо свічки пам'яті та схиляємо голови в скорботі під час загальнонаціональної хвилини мовчання, вшановуючи їх як героїв, які боролися з ворожими загарбниками і піддалися нападам ворожих військ.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua