Навального отруїли? Журналісти отримали доступ до секретних документів.

Навального отруїли? Журналісти і документи
Навального отруїли? Журналісти і документи

Журналісти отримали доступ до документів, пов'язаних зі смертю російського опозиціонера Олексія Навального. За цими документами, виявлена інформація вказує на можливе отруєння опозиціонера, зокрема вона містить дані про його болі у животі, блювоту і судоми перед смертю.

Інший документ, що згадується, є описом "вилучених об'єктів", де зазначені "зразки блювотних мас" Навального. Це може свідчити про те, що ці зразки віддали на експертизу.

Лікар-реаніматолог Олександр Полупан, який лікував Навального після отруєння "Новачком", прокоментував ці документи. Він заявив, що симптоми свідчать про отруєння фосфороорганічною речовиною (до них же належить "Новачок").

Журналісти стверджують, що ці документи підтверджують слова дружини Навального, Юлії, яка виступала з заявою, що перед смертю він скаржився на гострий біль у животі.

Нагадаємо, що Навальний помер у виправній колонії "Полярний вовк" Ямало-Ненецького автономного округу. Президент України заявив, що опозиціонера вбив Путін, а команда Навального стверджує, що це було вбивство.

Канада та США ввели санкції проти чиновників і працівників установ РФ, які причетні до смерті Навального і жорстокого поводження з ним.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua