Названо прізвисько принца Гаррі, про яке він хотів би не згадувати .

Фото принца Гаррі відповідає заголовку новини
Фото принца Гаррі відповідає заголовку новини

Принц Гаррі, онук королеви Єлизавети II, відомий своїм скандальним минулим, яке він багато разів розповідав у своїх мемуарах. Під час навчання в престижному Ітонському коледжі, де він провів п'ять років, його називали "Hash Harry". Це прізвисько відображало його тодішній спосіб життя, зокрема його захоплення марихуаною. "Hash" - сленгове слово для марихуани. Про це повідомляє Daily Express.

Пізніше сам Гаррі визнав, що випробовував не тільки марихуану, а й інші наркотики, коли вчився в Ітоні. Принц зізнався, що його молодість була складною, особливо після втрати матері, принцеси Діани. Ця особиста трагедія сильно вплинула на його життя, і він шукав втечі від реальності через вживання алкоголю і наркотиків.

Прізвисько "Hash Harry" було приховане від громадськості, і хоча принц Гаррі досить відверто говорить про своє минуле, він не хоче згадувати цей аспект. Цю подробицю його життя розкрив королівський історик Роберт Лейсі у своїй книзі "Brothers of Brothers", де розповідає багато цікавих фактів про життя королівської родини, зокрема про складну молодість Гаррі.

Відомо, що у своїй дорослій біографії Гаррі намагався залишити цей період позаду. Він змінив своє життя після зустрічі з американською акторкою Меган Маркл, яка пізніше стала його дружиною. Разом вони заснували сім'ю і переїхали до США, де виховують двох дітей. Після цього Гаррі став активним учасником благодійних проєктів і виступав за підтримку ветеранів війни, психічного здоров'я та прав людини. Проте, деякі аспекти його минулого, зокрема визнання про вживання наркотиків, і далі впливають на його життя.

Особливо під час його переїзду до США фахівці вказують на можливі проблеми з отриманням американської візи через зізнання Гаррі щодо наркотиків. Під час процесу отримання візи кожен заявник повинен чесно відповісти на питання про минуле вживання наркотиків. Якщо виявиться, що Гаррі приховав цю інформацію, це може призвести до юридичних проблем і перегляду його візового статусу. Однак наразі таких проблем не має, і принц живе і працює в США, присвячуючи себе родині і благодійності.

Таким чином, юність принца Гаррі залишає помітний слід у його біографії. Він намагається сконцентруватися на позитивних аспектах свого дорослого життя, але його молоді роки з сумнівними рішеннями продовжують привертати увагу громадськості.

Нагадаємо, королева Камілла відмовила королю Чарльзу влаштувати зустріч з Гаррі.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua