Нічний обстріл Харкова: кількість постраждалих зросла до шести.

Нічний обстріл Харкова - постраждалі
Нічний обстріл Харкова - постраждалі

Харків під обстрілом: кількість постраждалих зросла

Кількість постраждалих через нічний обстріл Харкова збільшилася до шести, повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов.

Унаслідок обстрілу по Слобідському району міста горить приватний будинок. Екстрені служби працюють на місці удару

– писав мер на світанку.

Спочатку мер повідомив про двох постраждалих, але потім уточнив, що їхня кількість зросла до шести.

24 серпня оккупанти також завдали ракетного удару по приватному сектору міста Балаклія. Зруйновані та пошкоджені житлові будинки, господарчі споруди, гаражі та приватний легковий транспорт.

Крім того, на території двох приватних будинків сталися пожежі. Горіли два житлові будинки, гараж та легковик на площі понад 170 метрів квадратних.

Рятувальники ліквідували пожежі. Постраждав 55-річний чоловік.

У Чугуєві ворог завдав удару по приватному сектору. Серед постраждалих – дитина чотирьох років. У неї гостра реакція на стрес, госпіталізація не знадобилася. Ще двом жінкам надали допомогу на місці.

Також, ввечері 24 серпня російські війська завдали авіаційно-ракетного удару по приватному сектору міста Суми. В результаті двох влучань постраждали семеро людей, двоє з яких перебувають у важкому стані.

Російські окупанти намагаються штурмувати українські позиції на Харківщині, але ЗСУ переконують: на цьому напрямку «будуть гарні новини» для України.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua