Обставини трагедії у Полтаві з’ясовуватиме Головна інспекція Міноборони .

Головна інспекція Міноборони розслідує трагедію у Полтаві
Головна інспекція Міноборони розслідує трагедію у Полтаві

Трагедія у Полтаві: російський агресор наніс удар по навчальному закладу і лікарні

Відомості про трагедію у Полтаві будуть уточнюватись Головною інспекцією Міністерства оборони спільно з правоохоронними органами. Про це інформує міністр оборони Рустем Умєров на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні Полтава і вся Україна переживають страшну трагедію. Російський агресор вдарив балістикою по одному з навчальних закладів міста і лікарні. Десятки людей загинули, сотні поранені. Рятувальники та екстрені служби працюють на місці.

Міністр оборони України підкреслив, що сьогоднішні події у Полтаві стали ще одним свідченням жорстокості російського терору.

Мої щирі співчуття родинам загиблих. - додав Умєров.

За даними Міноборони, російські війська сьогодні влаштували ракетний удар по навчальному закладу в Полтаві. Одна з будівель інституту була частково зруйнована, багато людей опинились під завалами. 25 осіб врятовано, 11 звільнили з-під завалів, тривають рятувальні роботи.

Спочатку повідомлялося про 41 загиблого. Більше 180 людей отримали поранення.

Свідки розповіли, що удар по Полтаві був дуже потужним, клуби чорного диму піднялися в небо. Полтавська станція переливання крові, яка діє на базі обласної лікарні, оголосила терміновий збір крові. Також було створено оперативний штаб для ліквідації наслідків удару у Полтаві. Попередньо відомо, що пошкоджених більше 10 житлових будинків.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua