Ощадбанк показав, як через Дію перевірити участь товару у Національному кешбеку.

Дія перевірка участі товару в Національному кешбеку
Дія перевірка участі товару в Національному кешбеку

Ощадбанк допомагає знайти товари в програмі "Національний кешбек"

Ощадбанк надає можливість перевірити, чи є потрібні товари в програмі "Національний кешбек". Про це повідомив голова правління банку Сергій Наумов у своєму Телеграм-каналі.

Тепер в додатку "Дія" можна сканувати штрих-коди товарів для перевірки, чи вони беруть участь у програмі "Національний кешбек". Це дозволяє не тільки відстежувати нарахування кешбеку за покупки, але й з'ясувати, чи є товар в програмі.

"Сканування товарів для визначення того, чи беруть вони участь у програмі "Національний кешбек" - працює!" - зазначив Наумов.

Наумов наголосив, що для перевірки можливості отримати 10% кешбеку за деякі вітчизняні товари необхідно перейти в додаток "Дія", вибрати "Сервіси" та "Національний кешбек". Значок сканера штрих-кодів розташований у нижньому правому кутку.

Зазначається, що кешбек нараховується тільки у певних торгових мережах. Щоб перевірити, чи належить певний магазин до них, потрібно перейти за посиланням: [посилання видалено]

Інструкцію з приєднання до програми "Національний кешбек" через Ощадбанк можна знайти за посиланням: [посилання видалено]

Раніше Приватбанк дасть поради щодо отримання додаткового кешбеку.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua