Під час Олімпіади-2024 у Парижі покажуть український фільм, який отримав премію «Оскар».

Фільм, нагороджений «Оскаром», на Олімпіаді-2024
Фільм, нагороджений «Оскаром», на Олімпіаді-2024

Україна привезе до Парижа на Олімпійських іграх світово відомий документальний фільм "20 днів у Маріуполі", що отримав премію "Оскар". Прокат фільму буде доступний в українському домі Volia Space, який був відкритий 27 липня. Про це повідомляє Associated Press.

Volia Space стане платформою для показу документальних фільмів, концертів та інших заходів, спрямованих на аудиторію з усього світу та знайомство її з досвідом України, яка переживає війну.

Міністр молоді та спорту України Матвій Бідний називає Volia Space "штаб-квартирою України в Парижі під час Олімпійських ігор". Очікується, що тут відбудуться публічні виступи та заяви українських та іноземних офіційних осіб.

Нагадаємо, що Олімпійські ігри українці зможуть дивитись на регіональних каналах Суспільного, каналі Суспільне Спорт та ресурсі Megogo. Результати змагань також можна знайти на офіційному сайті Олімпійських Ігор.

До речі, Україна представлена на Олімпіаді практично в усіх видах спорту, крім ігрових. Збірна з футболу виступить на Іграх вперше за час незалежності.

Олімпіада-2024. Медальний залік


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua