Підпалювали автомобілі військовослужбовців: в Одесі затримано молодиків.

Затримані підпалюють автомобілі військовослужбовців
Затримані підпалюють автомобілі військовослужбовців

Групу молодиків, які підпалювали автомобілі військовослужбовців, затримали в Одесі. Злочинці використовували службові скутери та працювали кур'єрами. Вони отримували замовлення на підпали від ФСБ РФ через месенджер і після отримання дозволу підпалювали автівки. Відео з пожежами вони надсилали замовнику, що було умовою для отримання грошей.

Поліція підозрює зловмисників у вчиненні кількох аналогічних злочинів. Вони отримували менше грошей, ніж було запропоновано замовником, і шантажували їх, загрожуючи передати листування до поліції. Поліція затримала всіх фігурантів і пред'явила їм підозру за перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань.

У Львові також було затримано подібну групу злочинців, які підпалювали автомобілі військовослужбовців. У СБУ є достатньо доказів проти них.

Крім того, в Одесі стався напад на військовослужбовців, які проходили реабілітацію, після того, як чоловік нецензурно звернувся до працівників ТЦК. Військовозобов'язаний у Волинській області також напав на офіцера Територіального центру комплектування та соціальної підтримки і загрожує йому до п'яти років ув'язнення.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua