Показували сідниці в сітці, бікіні й ледь помітних шортах: що публікували українки цього "хтивогопонеділка".

Сідниці в сітці, бікіні й шорти українок
Сідниці в сітці, бікіні й шорти українок

Хтивийпонеділок: тренд соцмережі, що набирає все більшої популярності

Щотижня зухвалі користувачі Twitter поширюють відвертий контент. У підписі до еротичних знімків використовують хештег #хтивийпонеділок або #sexymonday.

Більшість українок, які підтримали цю відверту традицію, демонстрували свої груди й сідниці. Крім того, фотографувалися в сексуальному білизні.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Хтивийпонеділок - флешмоб, у якому користувачі Twitter публікують фото в стилі ню під хештегом #хтивийпонеділок або #sexymonday і збирають коментарі. Роблять це з різною метою: щоб прийняти власне тіло, привернути увагу до політичної події чи задля самовираження."
"До появи хтивихпонеділків вже існували позначення для 'оголених' днів тижня. Періодично у англомовному Twitter намагалися організувати Національний день нюдсів. У цей день кожен міг запросити нюдсі й отримати їх у приватному повідомленні. Першу таку акцію провели у 2012 році в мережі. Проблема полягала у тому, що таких днів нюдсів було близько 10, і проводили їх у різний час."

Учасники флешмобу не завжди повністю розодягаються. Найчастіше публікують фото в нижній білизні або в сарафані з опущеною бретелю, піднятою спідницею або футболкою та іншими сексуальними елементами одягу.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua