Прем'єр-ліга: «Шахтар» зазнав поразки у матчі з «Олександрією».

Поразка «Шахтаря» в матчі з «Олександрією»
Поразка «Шахтаря» в матчі з «Олександрією»

Українська Прем'єр-ліга залишилася вражена поєдинком між командами «Олександрія» і «Шахтар». Зустріч, що відбулася на стадіоні «Ніка», завершилася з рахунком 4:3 на користь «Олександрії».

Гра почалася з двох голів, які забили гості з Донецька. На 16-й хвилині голкіпер господарів Артем Шабанов забив м'яч у свої ворота, а на 25-й хвилині Дмитро Криськів подвоїв перевагу «гірників».

Проте до перерви команда Руслана Ротаня здобула відновлення. На 37-й хвилині Олександр Філіппов зумів скоротити відставання, а через чотири хвилини Іван Калюжний відновив рівновагу у грі.

Після перерви «Олександрія» потрясла чемпіона України, забивши ще два голи. На 48-й хвилині Філіппов реалізував пенальті, а на 57-й він забив гол з гри, завершивши свій хет-трик.

Хоча команда Маріно Пушича змогла відповісти лише у доданому часі, коли Педрінью забив гол на 90+5-й хвилині, цього було недостатньо для уникнення поразки.

Також варто згадати, що цього літа панували чутки про інтерес до 21-річного півзахисника «Шахтаря» Георгія Судакова зі сторони кількох європейських клубів. Серед них – «Арсенал», один зі лідерів англійського футболу, який також проявляв інтерес до українцеві.

За інформацією ресурсу ESPN від Екрема Конура, також італійські гранди, такі як «Ювентус» та «Наполі», продовжують виявляти інтерес до Судакова, оскільки вони були головними претендентами на його трансфер ще в минулому зимовому трансферному вікні.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua