Прокуратура назвала наслідки нічного обстрілу Харкова.

Наслідки нічного обстрілу Харкова
Наслідки нічного обстрілу Харкова

Окупанти обстріляли Харків: завдано руйнування двох будинків

Російські окупанти здійснили ракетний удар по Харкову, що спричинило зруйнування двох приватних будинків в Шевченківському районі міста. За інформацією речника Харківської обласної прокуратури Дмитра Чубенка, винесеному офіційним заявою, подія сталася близько опівночі 19 вересня. На щастя, ніхто не постраждав та не загинув.

Нападаки також призвели до масштабної пожежі, яка охопила господарські споруди та рослинність. Заява з прес-релізу Дмитра Чубенка:

Станом на першу годину ночі було виявлено три місця влучання, всі вони знаходяться в Шевченківському районі. Крім того, загорілися господарські споруди та росиста місцевість протяжністю близько тисячі квадратних метрів. На щастя, немає постраждалих або загиблих осіб.

Згідно з повідомленням представника обласної прокуратури, два приватних житлових будинки було зруйновано через вибухи.

Відповідно до попередньої інформації, російські загарбники використовували балістичне озброєння під час цього нападу. Харківська обласна прокуратура розпочала кримінальне провадження щодо порушень законів та звичаїв війни.

На місці події були працівники рятувальної служби та правоохоронці. Мешканців закликають дотримуватися правил безпеки та бути обережними під час повітряної тривоги.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua