Ракетний удар росіян по Полтаві: кількість загиблих зросла до 51.

Аварійний стан після ракетного удару
Аварійний стан після ракетного удару

Російські війська влаштували ракетний удар по Полтаві, в результаті якого загинули 49 осіб і отримали поранення 219 осіб. Про це повідомив речник Міноборони Дмитро Лазуткін.

Перша леді України Олена Зеленська висловила свої співчуття рідним загиблих і постраждалих унаслідок цього ракетного обстрілу. Вона зазначила, що це страшна трагедія для всієї України і висловила обурення тим фактом, що Росія забирає життя українців.

ОНОВЛЕНО. За оновленими даними першої леді, загинули 49 осіб, а 219 отримали травми в результаті ракетного удару. Влада проводить пошуково-рятувальні роботи.

ОНОВЛЕНО 0 19:23. Загальна кількість загиблих внаслідок атаки Російської Федерації по Полтаві становить 51 особу, поранено понад 200 людей. Про це повідомили з Офісу генерального прокурора. Також розпочато досудове розслідування.

На даний момент відомо, що російські війська напали на навчальний заклад в Полтаві, під уламками опинилося безліч людей. Вдалося врятувати 25 осіб, а ще 11 з них було знайдено і допомогли їм вибратися. Ліквідація наслідків атаки триває. Ракетний удар супроводжувався великими хмарами диму, а також пошкодженнями житлових будинків у місті. Операційний штаб займається ліквідацією наслідків і закликає до надання крові.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua