Росіяни влучили в житловий будинок у Херсоні, загинули двоє жінок.

Житловий будинок у Херсоні після обстрілу
Житловий будинок у Херсоні після обстрілу

У районі Херсона російські війська провели обстріл житлового району, в результаті чого снаряд потрапив у будинок і забрав життя двох жінок. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

За даними прокуратури, 14 жовтня близько 18:50 ворожі сили обстріляли житловий район Херсона. Внаслідок прямого попадання снаряда в будинок загинули дві жінки.

Зазначається, що вже розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні, стосовно порушення законів та звичаїв війни, що сполучене з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, що 9 жовтня російські окупанти атакували геріатричний центр у Степанівці Херсонського району за допомогою артилерії. В результаті ворожого обстрілу постраждав медичний персонал.

Варто також відзначити, що з 15 жовтня на Херсонщині вводиться комендантська година, яка триватиме з 20:00 до 06:00. Це рішення було прийняте на засіданні Ради оборони Херсонщини. Глава Херсонської ОВА Олександр Прокудін пояснив, що це рішення пов'язане зі зменшенням світлового дня та безпекою громадян.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua