Росіяни зайшли в Торецьк, бої ведуться за кожен під'їзд – ЗСУ.

Бійці ЗСУ охороняють в'їзд у Торецьк
Бійці ЗСУ охороняють в'їзд у Торецьк

Росія наступає на місто Торецьк: тривають запеклі бої

Анастасія Бобовнікова, представниця ОТУ "Луганськ", повідомила, що російським вдалося проникнути до міста Торецьк. Ситуація там вкрай складна, змагання ведуться за кожний будинок і навіть за кожен під'їзд.

Бобовнікова зазначила, що визначити, яку частку міста контролює противник, нині дуже важко, оскільки українські сили оборони відбивають атаки і повертають втрачені позиції.

Російські війська атакують Торецьк з метою просунутися на західні околиці міста, повідомляється в новині. Бойові дії ведуться за кожен під'їзд будинків. Росіяни використовують артилерійські обстріли, а потім намагаються прорватися невеликими групами піхоти. Вуличні бої тривають цілодобово.

Населені пункти навколо Торецька також потрапляють під обстріли. Українські військові виявляють величезний опір і стримують подальші атаки.

Нагадаємо, раніше військовий аналітик Bild Юліан Рьопке стверджував, що Збройні сили України можуть потрапити в котел під Торецьком, що на Донеччині.

Сухопутні війська Збройних сил України опублікували жахливі фото міста Торецьк в Донецькій області.

Російські війська намагаються витіснити українські сили з їхніх позицій біля Торецька, проводячи часті штурми. Проте професійна армія окупанта майже повністю знищена.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua