Селін Діон обурилася на Трампа, бо той використав її пісню з «Титаніка».

Селін Діон обурилася на Трампа
Селін Діон обурилася на Трампа

Селін Діон звинуватила Трампа у використанні її пісні на передвиборчому мітингу

Команда співачки Селін Діон заявила, що колишній президент США Дональд Трамп без дозволу використав пісню My Heart Will Go On на своєму передвиборчому мітингу. Відповідний звинувачення було опубліковано в соцмережі X.

Це використання жодним чином не є дозволеним, і Селін Діон не схвалює це чи будь-яке подібне використання. І, серйозно, ця пісня?

Команда Трампа поки не відреагувала на це звинувачення.

Нагадаємо, що My Heart Will Go On – одна з найвідоміших пісень Селін Діон. Вона була саундтреком фільму Титанік 1997 року, у якому головні ролі виконали Леонардо Ді Капріо і Кейт Вінслет.

Музиканти та гурти стали жалітися на використання їхніх пісень на передвиборчих мітингах Трампа. Наприклад, Ніл Янг не дозволив йому використовувати свої пісні, а рок-гурт Rolling Stones погрожував судовим позовом після того, як їхня пісня You Can't Always Get What You Want прозвучала на політичному мітингу в Оклахомі.

За повідомленням BBC, політикам не завжди потрібно отримувати дозвіл від артистів, щоб використовувати їхню музику на таких заходах. Вони можуть придбати ліцензії від організацій, що займаються авторськими правами музики. Але виконавці мають право заборонити використання своєї музики.

Камала Гарріс, кандидатка на пост президента США, попереду Трампа у трьох ключових штатах, від яких часто залежить результат виборів.

Нинішній президент США Джо Байден сумнівається, що передача влади в країні буде мирною, якщо Трамп програє.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua