Софія Ротару біля могили. Співачка поділился щемливим фото на роковини смерті чоловіка.

Софія Ротару біля могили - шемотна фотографія
Софія Ротару біля могили - шемотна фотографія

Українська співачка Софія Ротару опублікувала у своєму Instagram фото, на якому вона знаходиться біля могили свого чоловіка Анатолія Євдокименка. Зірка вшанувала пам'ять свого покійного чоловіка, який помер 22 роки тому.

Єдиний

Софія Ротару виразила свої почуття сердечком, а також зазначила поточну дату. На фото видно, що надпис на могилі написаний українською мовою. Поки невідомо, чи це свіже фото, або співачка дійсно знаходиться в Києві.

Це не перше фото, яке Софія Ротару опублікувала біля могили свого чоловіка. Вона вже раніше ділилася подібними знімками, але в іншому одязі.

Анатолій Євдокименко – видатний музикант

Анатолій Євдокименко був відомим українським музикантом і керівником ансамблю "Червона рута". Він співпрацював з Софією Ротару з 1971 року і був відомим художнім керівником і режисером концертних програм. Також він був солістом Кримської філармонії з 1977 до 2002 року. Експерти вважають, що Євдокименка вбила серія інсультів, яка почалася кілька місяців перед його смертю.

Софія Ротару та Анатолій Євдокименко одружилися у 1968 році і прожили разом понад 30 років, до Євдокименкової смерті у 2002 році. Вони мають сина Руслана, якому зараз 54 роки. Після смерті чоловіка Софія Ротару не вийшла заміж повторно.

Інформація про те, що сестра Софії Ротару Ауріка і інші члени родини залишаються в Україні протягом всієї війни, стала відомою раніше. У інтерв'ю Ауріка поділилася деталями з життя своєї сестри. У 2023 році син і онук Софії Ротару Руслан і Анатолій Євдокименко були затримані на кордоні з Молдовою, проте подальші подробиці їх місцезнаходження залишилися невідомими.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua